Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

I am a despicable person!

2011-07-18 @ 12:15

Håller på att tömma och organisera garaget och Gabriel var med mig ute… Han lekte i trädgården och sen kom en kompis och ville cykla med honom. Visst sa jag så länge ni stannar så jag kan se dem. Efter 1 min kommer jag ut och inga barn syns till… Ojdå, ”följ skratten” tänker jag och vandrar ner längst vägen och hittar kompisen hemma hos en annan kompis men ingen Gabriel, ingen av dem hade sett honom… Nu kommer paniken krypande och jag ropar efter honom och skyndar mig hem. Väl hemma hämtar jag min cykel och kallar ut de stora tjejerna att hålla utkik hemma. Cyklar runt alla kvarteren i över 5 min och är nästan gråtfärdig när jag kommer upp på vår gata fast från andra hållet… Nästan hemma ser jag Gabriels lilla cykel inne hon grannen och hör honom skratta och leka med tjejerna där… Hans cykel är så liten att den inte syntes över deras lilla häck och han hade cyklat direkt dit när de andra cyklade längre bort än han får. Väl hemma, med pulsen fortfarande över 180 slag per minut ser jag pappan till kompisen cykla och leta efter sitt barn…

Tankarna hinner fara ganska långt de minuterna av ovisshet och jag såg honom på stora vägen, i någons bil, en främlings hus och alla andra faror som kan hända. Inget garage i världen, inte en ett i guld skulle vara värt att förlora sitt barn för!

Garaget får vara stökigt ett tag till…

Shame on me…

2 kommentarer på inlägget “I am a despicable person!”

  • Romanique

    Jag kommer och hjälper dig med det sedan kompis :) Kramar

    2011-07-18 kl 15:36
  • Viola

    Usch, det är hemskt den där sekunden när man anar att det ”inte står rätt till” – kom ihåg att andas nu, och pussa sonen :-)

    2011-07-18 kl 18:12

Kommentera