Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag är ju bara så himla bra ibland!

2012-06-27 @ 14:30

HA! Jag är ju helt himla fantastisk ibland! (ja man får säga så för ingen annan kommer berömma dig för saker som att städa eller vara produktiv i hemmet). Idag har jag hunnit plocka undan en massa (finns mer kvar men jag måste ju ha något att göra i morgon ju! 😉 Jag har städat badrum och toaletter, dammat, dammsugit, tvättat, vikt tvätt och håller nu på att tvätta soffan så den blir vit igen, allt detta med Noah hängandes i Baby Björn på magen. Mitt i allt detta har jag hunnit laga lunch till barnen OCH hunnit duscha och till och med hunnit föna håret. Så nu är både huset och jag i bättre skick än innan! Fantastiskt! Nu ska jag bara överleva resten av sofftvätten, laga middag och ta hand om små barnen tills det är läggdags. I morgon kanske jag går all the way out och bäddar sängen 😉

vintagehousewife

Sjukt bra jobbat Linda!!!En kommentar på inlägget “Jag är ju bara så himla bra ibland!”

  • Viola

    Wow, snacka om att gå ”al in” uj, uj – nu ska vi se vad gjorde jag igår? Hm, just de – eh, inget alls…men det var ganska skönt det med :-) Fast idag måste jag ta tag i gräset på kortsidan, tvivlar på att grannarna gillar ”fältet” som vetter mot deras entré, ooups..

    2012-06-28 kl 7:53

Kommentera