Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kan barnet svälta om jag inte kan äta? Lite hjälp tack!

2012-03-26 @ 06:23

HJÄLP! Hur ska man kunna äta 500 extra kalorier om dagen när man har problem att ens få i sig 500 kalorier totalt? Känns helt hopplöst och allt jag stoppar i mig verkar vilja komma upp direkt igen! Drack nyss ett glas blåbärssoppa till frukost och det säger bara stopp! Den kommer det ligga där och skvalpa i flera timmar utan att jag kan få i mig något annat alls… Sen helt plötsligt så blir jag vrålhungrig, äter något litet och sen är det samma visa igen, mätt och maten kryper upp i halsen i flera timmar innan man kan äta igen. Bebisen verkar redan ta all plats i magen och ska det hålla på så här i 10 veckor till så kommer det nog vara en smal stackare som kommer ut! Räknade ut att de senaste tre dagarna har jag fått i mig ca 8-900 kcal om dagen (och dem har jag verligen kämpat att få i mig) istället för de beräknade 2000-2500kcal som en normalstor kvinna bör äta under en graviditet, vilket resulterar i att jag nu gått ner 1 kg denna helgen. Är det farligt om det håller på så här? Vad ska man göra? Jag provar att äta små portioner lite oftare men kan inte äta oftare än var 4-5 timme ändå annars vänder maten och kommer upp igen…

Diet-for-pregnant-WomenEn kommentar på inlägget “Kan barnet svälta om jag inte kan äta? Lite hjälp tack!”

  • Annika

    Jag hade svart att halla nat nere sa till slut fick jag ta piller for att fa bukt pa illamaendet… det var inte kul, men battre an att inte kunna halla nat nere.

    2012-03-26 kl 13:24

Kommentera