Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kärleken är evig

2012-03-31 @ 06:59

Lördag morgon och jag har varit vakensedan 05.50 då Gabriel kom in i vår säng. Han somnade om men inte jag så jag gick upp och målade lite pågarderoberna i Gabriels blivande rum. Nu är han vaken och sitter med mig vid köksbordet. Fredrik lagade hans ena snuttefilt igår ochklippte av det som var trasigt och slängde remsan. Gabriel har hämtat remsan flera gånger och säger att han inte vill att den ska åka till soptippen för han älskar alla sina snuttar. Inte lätt att skiljas från något man gillar…

Nu är Elvina vaken med så nu blir det full rulle! Som vanligt är jag uppe med de små och alla andra sover… Jag håller de små tysta till 8 sen släpper jag dem lösa och så får de som kan sova igenom det eller gå upp! :)

Trevlig lördag!!!Kommentera