Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ladies Night

2012-10-19 @ 08:36

I kväll ska jag och några andra mammor ut och äta middag. För mig är det sushibuffé som gäller och de andra ska nog äta vanlig mat. Ska bli kul att få klä upp sig och komma ut ur huset och bara vara Linda och inte bara mamma. Gissa om jag kommer njuta av några timmars vuxenliv på riktigt? Är ganska viktigt att man som mamma (inte minst hemmamamma) tar sig tid ibland att komma ut och bara få vara en egen person ibland, det är lätt att man faller in som rollen av ”mamma” och glömmer att det fanns en person innan man fick barn som sen läggs på is i flera år. Inte så bra…

Så i kväll förvandlas vi från pumpor till pumor och ska ut och göra stan 😉

 

Frågan är bara, vad ska jag ha på mig? Kommer väl inte i något som är fint eller passande för att gå ut i. Hm… Får se vad jag kan hitta…

 Kommentera