Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Linda testar – Coop yoghurt

2012-04-07 @ 09:25

Skärmavbild 2012-04-07 kl. 10.16.48

Har denna veckan provat  Coops egna yoghurt i dessa härliga smaker. Det första mina små barn sa var att de ville smaka för förpackningen såg” sååå god ut” och mina tre yngsta barn åt upp hela vaniljpaketet i en omgång. Själv hann jag smaka på alla innan de försvann ner i magen på alla andra glada testare och av barnen fick de tummen upp! Min personliga favorit var jordgubb som hade en härligt naturlig smak av jordgubb och sommarkänslorna blommade upp. Alla tre smakerna har en härligt krämig konsistens och känns inte vattniga eller så som andra yougurtar kan göra. Vanilj smaken passar bra till fruktsallad, smoothies eller vad man nu kan tänkas vilja ha ett litet nyttigare alternativ till grädde eller något liknande. Skogsbärs smaken var väldigt god dem med men över lag på fruktsmakerna så skulle jag gärna ha mer frukt och bär i. Jag gillar bitar i min yoggi! :) Jag kommer absolut köpa denna igen och provar gärna de andra smakerna som finns i hyllan.

Mitt betyg på dessa var

5 av 5

testpilot-hos-smartson-medelKommentera