Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Livet suger sen så dör man…

2011-08-27 @ 15:45

Fick veta att jag var gravid för en månad sedan. Var vettsrämd efter det väligt jobbiga missfallet i julas och detta var inte planerat och jag  väntade några dagar med att berätta för Fredrik. När jag väl berättade så sa han ” vad är oddsen att det går illa två gånger i rad?” Det låter ju vettigt tyckte jag och började våga bli glad. Men tror ni inte att oturen kan komma två gånger i rad så har ni fel. Fick missfall igen bara några dagar senare så om jag varit deppig eller frånvarande vissa dagar/veckor så är det pga att jag inte orkat blogga glada inlägg när man inte är på topp…

Storken3 kommentarer på inlägget “Livet suger sen så dör man…”

 • SarahA

  <3 Kram på dig!

  2011-08-27 kl 15:56
 • Romanique

  Många kramar vännen

  2011-08-28 kl 10:07
 • Viola

  Älskade vännen, tänk att man kan känna på sig att något är på tok även om jag är hundra mil bort – älskar dig hjärtat och önskar att jag vore nära och kunde göra något, vad som helst!

  2011-08-29 kl 8:19

Kommentera