Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lyx på riktigt idag!

2012-05-04 @ 08:15

Fotvård inbokad till 16 idag och just nu känns det som de bäst investerade 500 i mitt liv eftersom det var ett tag sedan jag såg och ännu mindre nådde ner till att ta hand om dem! Så gissa om jag ser fram emot 1,5 timmes pampering of my feet! I am so happy! Men innan dess är det en låååång to do lista eftersom bi har middagsgäst ikväll direkt efter min behandling, så det blir till att städa, förbereda mat och sånt innan jag går! Alltid någon stress eller hur? Men, kan inte skada att städa vilket fall som helst även om det känns som att det är det enda jag gör hela dagarna!!!!

Ser verkligen fram emot detta så nåde dig lillskrutt om du bestämmer dig för att komma ut innan dess!!!! Då blir du utan veckopeng tills du är 15!!!Kommentera