Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mitt första syprojekt… någonsin!

2011-04-07 @ 09:03

Nu är Elvinas klänning färdigsydd och jag är glad att jag har alla fingarar och tår i behåll. Symaskinen Fredrik tog med sig från designutbildningen är som ett rymskepp i mina ögon och bara att trä den var en utmaning för mig… Men den i som sagt klar, lite i bredaste laget just nu eftersom jag vill att hon ska kunna ha den i sommar och sen när den är kortare, som tunika.

SDC14305

Igår såg Fredriks gamla skjorta ut så här…

SDC14312

Nu ser den ut så här… Ska hitta ett fint rosa eller blått band att ha runt nån gång…

SDC14313

Tills nu får Gabriels skärp duga.4 kommentarer på inlägget “Mitt första syprojekt… någonsin!”

 • mammamartina

  Skit va duktig du är! Jag gillade syslöjd i skolan och fick ändå VG som betyg, men i veckan när jag la upp ett par gardiner så blev jag okej nöjd, mer än så säger jg inte :) Ska försöka mig på att sy kuddfodral nu också, av det överblivna tyget…

  2011-04-07 kl 9:18
 • missnj

  Va fin, duktig du är =)

  2011-04-07 kl 9:27
 • Annika

  vilken kul idé, ska jag komma ihåg när Ellvah blir större. Du är så duktig och crafty!

  2011-04-07 kl 16:27
 • Elisabeth

  Ooohh cute dress. I made Rosie a send dress like this using one of Dave’s blue striped dress shirts. It’s way cute. This just reminded me that I need to take and post a picture.

  2011-10-05 kl 15:14

Kommentera