Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

När en granne blir en vän

2011-04-26 @ 19:06

Jag har fått en sån fruktansvärd abstinens idag… Den kommer med jämna mellanrum med idag va den värst hittills… Jag saknar min Viola såååå mycket och det stör mig att vi nu bor 100 mil ifrån varandra istället för 150 meter. Gabriel sa idag när vi åt lunch att han ville gå hem till sin Viola och leka och jag blev nästan gråtfärdig när jag försökte förklara att det är jättelångt till henne nu och att vi inte kan träffas så ofta.

Viola och hennes familj flyttade in i samma radhus som vi när vi bodde i Skultuna och Gabriel var bara 7 månader då och han föll pladask för Viola och försökte alltid smita dit när han kunde. :) Jag föll också för härliga Viola som är an av mina favoriter i hela världen och jag tycker synd om alla som inte fått träffa en Viola… Suck… Antar att dem inte kommer köpa huset brevid vårat här uppe.. sån tur har man kanske bara en gång i livet om ens det.

Vem har en vän som hänger nybakade kanelbullar på din dörr när du inte är hemma? Vem låter dig klaga, gnälla och gråta ut utan att tröttna? Samma person kan skratta med dig, driva med dig på ett sätt som båda skrattar åt och bara tänka på alls som du själv i all din snurrighet glömmer? Min Ninola…

Jag saknar dig!!!

Kom hit!

logo_ff2 kommentarer på inlägget “När en granne blir en vän”

  • Monica

    Man får försöka glädjas över att man överhuvudtaget träffar sådana underbara människor, och verkliga vänner finns alltid kvar även om man inte längre är nära varandra rent fysiskt. Det är inte alla förunnat att alls få en sådan vän under hela sitt liv.

    2011-04-26 kl 20:25
  • Viola

    Åh, hjärtat – sitter här och gråter framför datorn! Saknar dig och la familia så mycket! Vill verkligen glädjas åt ert hus, nya jobbet (både för dig och Fredrik), men vill helst bara spola tillbaka till när du var här i lilla Skultuna, massor med prat om allt och inget.. Lovar att Ninola kommer, måste bara hitta en tid som passar med jobb, familjen och med er så kalrt ;-))

    2011-04-27 kl 8:14

Kommentera