Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nej, nu räcker det!

2012-04-09 @ 07:42

Måndag och nu är påsken slut, i alla fall hemma hos oss! No more godis och onyttigheter utan nu är det powerwalk (eller i alla fall walk) som gäller för mig så fort Fredrik vaknar och jag skippar allt bröd, pasta och annat vitt nu fram tills bebisen kommer för jag har bara under påsken fläskat på mig 2 kg (förhoppningsvis vatten) pga av alla snabba carbs som har trillat ner i magen de senaste dagarna. No more, MO MORE! Får se om lite av det hinner försvinna innan veckan är slut i alla fall.

Drömde i natt att vattnet gick och bebisen var kvar i magen, men magen var så tom på vatten att jag kunde se bebisen rakt igenom skinnet… scary, men blev lite besviken när jag vaknade och insåg att jag inte alls hade en bebis på utgång utan en bebis som ska stanna i typ 2 månader till! Börjar ju längta efter den lille där inne nu, även om det är smidigare att födas på sommaren än när det fortfarande är snö ute… Dessa knasiga drömmar… Drömmer något konstigt/läskigt varje natt nu.

Nej, nu på med träningskläder och ut i solen. Även om det fortfarande är minusgrader ute så här tidigt så går det bra ändå!

Skärmavbild 2012-04-09 kl. 08.41.54Kommentera