Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Night from hell…

2012-07-09 @ 06:50

Somnade vid 22 igår, ganska rimligt tycker jag. Sov till 02 då Elvina kom upp och ville ha saft. Jag sa att hon fick vänta tills det blir morgon för nu är det natt, varpå hon börjar storgråta och jag fick stiga upp och göra lite dricka för att hon inte ska väcka de andra små. När hon druckit hälften kände hon sig klar och skulle gå och råkade då spilla ut resten på bordet. Torki torki!!! Maken sover…

Sen ville hon inte sova i sin däng utan i Antonias eftersom hon saknat henne när hon varit borta. Bära kudde…

Tillbaka i min säng, 15 min senare vaknar Noah. Göra välling, mata, rapa. Maken sover… Nu har jag varit vaken i lite över 1,5 timme… Trött!

Ner i sängen, somnar om, sover ca 20 min. Noah vaknar, rapa lägga bredvid mig han somnar om, maken snarkar. Väcker honom, han går in i Elvinas säng. Försöker somna om… Noah gnäller, provar mer mat men nej. Provar rapa, han kräker ner mig, kudden och en del av lakanet. Byta kläder, vända på kudden och torkar av lakanet ( så trött är jag… Orka byta då!) klockan är nu 05.30

Stoppar in nappen som trillar ut otaliga gånger fram till kl 06.40 då han lyckas kissa utanför blöjan och kissar på pyjamas och säng… Gråtfärdig, upp och byta kläder, lämnar barn hos pappa som somnar om direkt. Byta lakan i sängen, lägga sig, börjar dåsa.. Då vaknar Gabriel, natten är slut och det är jag med… Suck!En kommentar på inlägget “Night from hell…”

  • Viola

    Wow, inte kul alls :-( stackare, hoppas maken är vaken under dagen, så då kanske kan få ta en tupplur eller två?

    2012-07-09 kl 8:17

Kommentera