Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Norrländsk kärlek

2012-01-27 @ 07:28

Vart man än flyttar så saknar man vissa saker och hittar nya favoriter inom allt. I Kanada var det deras goda och BILLIGA vattenmeloner som såldes hela sommaren, i Skultuna, deras fantastiska natur att ta långpromenader i, och här har jag hittat en ny matkärlek – Norrmejeriers Hallonfil. Det slinker ner både till frukost och lunch, minst en gång om dagen i alla fall, och med lite K special red berries är morgonlyckan gjord! Perfekt! Bor du någonstans där det säljs så måste du prova!

hallonfil

Idag ska vi iväg till barnmorskan på min första kontroll sedan inskrivningen- sent, jag vet men det är svårt att ta sig dit i all denna snö! Men idag ska jag samla småbarnen och vandra till bussen och ta den ner. Vi kommer att äta lunch på öppna förskolan så de hinner leka av sig lite innan vi ska in. Hoppas de är på snällt humör då. Just nu mjukstartar de dagen med lite Askungen på tv:n medans jag packar mat, klär på mig, letar fram kläder till de små,  får i väg de stora till skolan osv. Det är så himla mycket som ska göras när man ska iväg bara ett par tre timmar eller så! Idag ska jag packa ner pastasallad med fetaost- Gabriels favorit. Inte helt illa tycker jag heller om jag nu inte får ont i magen av pastan. Äter ju bara pasta, bröd och så en gång i veckan för att slippa konstant magont. 99 % av gångerna slutar det i att jag ligger och kvider i flera timmar. Undrar varför??2 kommentarer på inlägget “Norrländsk kärlek”

  • SarahA

    Glutenintolerans?

    2012-01-27 kl 8:57
  • ladymama

    Nja, jag tror inte det. eftersom när jag INTE är gravid så kan jag äta det, fortfarande lite problem men inte så mycket som nu. Kanske får kolla med bm idag och se vad hon säger…

    2012-01-27 kl 10:16

Kommentera