Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nutrilett Dag 1 utvärdering

2012-12-11 @ 08:05

Nutrilett dag 1 avklarad, nu är det dag 2 som ska överlevas. Tänkte köra en snabb kur innan jul för det är så lätt att man unnar sig något gott hela december och sen till 1 jan så kommer man inte i annat än kaftaner alá DiLeva och hur kul är det är börja nya året så?

Jag började alltså igår och har pulver för 9-11 dagar hemma mest Nutrilett men även Naturdiet och Allevo (måste se efter för jag tror jag har mer än de jag rotat fram ur skafferiet) och jag tänker köra stenhårt fram till den 23e då jag ska göra köttbullar, baka bröd och allt annat som ska fixas. Sen blir det uppehåll den 24 och 25e, sen på det igen fram till nyårskvällen och sen den 2 jan är jag igång antingen på nutrilett eller liknande eller LCHF. Får se hur humöret och kroppen mår då. På så sätt tänker jag hoppa över att i januari väga mer än i början på december. Hoppas min plan fungerar bra!

I vilket fall som helst så var dag 1 ganska ok, men när jag skulle sova så var jag så hungrig att jag knappt kunde somna… Tacka vet jag sömnpiller! Jag vet ju att det blir lättare i takt med att magsäcken krymper så jag hoppas den gjort det över natten (eh… not!)2 kommentarer på inlägget “Nutrilett Dag 1 utvärdering”

  • Viola

    Hej vännen, vi kör LCHF hemma, kanske inte går ”all in” på High Fat – men oj vilka resultat vi har fått, naturligtvis på vågen- men mest lugnet i magen!

    2012-12-11 kl 16:31
  • ladymama

    jaha hur går det på vågen då?

    2012-12-11 kl 18:38

Kommentera