Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Odla i pallkrage

2011-04-10 @ 11:02

Förra hösten köpte jag en massa gamla pallkragar att odla i och inte trodde jag att jag verkligen skulle behöva dem :) De finns att köpa på typ Willabs osv då kostar de ca 2-300 kr st men jag köpte mina för 25 kr st. Jag ska renovera upp dem lite, dvs slipa och måla med falu rödfärg innan jag planterar i dem men det ska bli kul eftersom jag  slipper göra det inne utan kan göra det i garaget. Pallkragrar är bra när man bor så långt norrut som jag gör eftersom jorden värms upp fortare och det är lätt att göra ”mini växthus” av dem med lite byggplast och elrör. Ska berätta mer om det en annan gång. Men samtifigt så slipper man gräva upp gräsmattan för att göra grönsaksland eller blomster rabatter. Upphöja odlingar är bättre för ryggen med. Bra för min rygg kommer döda mig efter gårdagens strapatser med att montera bokhyllor och garderober. Ska fota senare och posta bilder. Det kommer bli ursnyggt!

pallkrage

Visst är det snyggt med pallkragar??3 kommentarer på inlägget “Odla i pallkrage”

 • Monica

  Leve pallkragen!

  2011-04-10 kl 15:53
 • Johanna

  Hej!
  Vad fint med att odla i pallkrage. Är det okej att jag använder bilden i en utbildning och tipsar andra?

  Svar: Visst får du låna bilden om du vill. Om du ska använda den på nätet så vill jag att du länkar till inlägget jag skrev i så fall :)

  2012-04-12 kl 7:23
 • Lisa

  Kul att du hittat en av mina bilder, gör inget om du länkat tillbaka till min sida där jag antar du hittat bilden 😉

  2013-05-24 kl 8:18

Kommentera