Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Pillpopping

2011-09-25 @ 19:50

Hur löser man problemet med en kille som inte vill sova? Jo, jag ska berätta det…

Gabriel har sprungit urs ängen nu i 30 min med olika anledningar typ ”jag måste kissa”, ”jag är törstig” och ”jag är inte trött” osv. Sista gången var han upp för att han har ”ont i benet”… Det får han ofta när han inte vill sova eller städa eller nåt annat tråkigt. Så jag frågade om han ville ha medicin för benet och han svarade ja… Hm.. vanligtvis brukar han genast bli bra i benet igen men idag ville han prompt ha medicin.. Inte enligt min plan… Så jag gick och hämtade en smaskig vitamintablett och gav den till honom och nu ligger han, frisk och bra i benet och ska sova. Clever me!

Vitaminer

I morgon ska vi gå ner till förskolan för att Gabriel ska få gå 15 timmar där nu eftersom mitt hus är uppochner så kan jag för tillfället inte ha någon dagbarnsverksamhet men Gabriel behöver få leka av sig. Ska bli spännande för han klättrar på väggarna här hemma nu. Kul att han får gå med vissa av grannbarnen som han redan känner :)Kommentera