Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Riktiga män köper inte kvinnor!

2013-02-16 @ 12:07

Lättklädda kvinnor på dagis!? What the heck!

Okej, nu är jag lite sur. Gabriel sa precis till mig att de hade klippt ut ur tidningar på dagis i veckan för att göra collage och han klippte ut bilar. Då säger han lite klurigt som han gör när han ska berätta något spännande eller lite busigt ”mamma, när vi klippte så var där en flicka i tidningen utan kläder. Hon visade rumpan” Min första reaktion var att bli arg över att personalen inte kollar igenom vad det är för tidningar de klipper i. Och visst var det säkert en tidning om bilar, men vi vet ju alla hur tjejerna ser ut i de tidningarna. Inte nakna kanske men knappast påklädda. Jag svarar då honom att ” Nej men va synd det är om henne som inte har några kläder! Det var inte bra. Stackars flicka” Gabriel tittar då på mig med ett helt  annat uttryck, lite mer oroad för hennes skull och säger ” mamma, hon kanske bara tvättade sina kläder så hon har nog kläder hemma.”

Det är säkert bara ett olyckligt sammanträffande att en sådan bild fanns i tidningen där men jag tycker ändå att i förskolan ska man inte oroa sig för att ens barn ska se diverse lättklädda kvinnor. Knappast den kvinnosynen jag vill att mina barn och framförallt mina söner ska ha. De ska lära sig att sådant är inget som är roligt eller ens bra. Synd bara att det måste komma så tidigt i åldrarna.

Gissa vem som ska prata med fröknarna på tisdag!

Mina barn ska veta att riktiga män köper inte kvinnor, inte bilder, filmer eller riktiga kvinnor!Kommentera