Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Semester men ingen vila?

2011-07-28 @ 09:00

Ojojoj, här hinner jag inte med mycket bloggande nu kan jag säga! Jag målar som vanligt, har laggt golv, ska montera en garderob samtidigt som jag ska hitta på en massa annat med barnen. Vet inte hur jag ska hinna med så mycket som jag hade hoppats på innan semestern är slut… Ska försöka komma iväg och titta på lister idag och sen måste jag köpa skruv så jag kan fixa staketet innan jag börjar jobba.

Hur ska man hinna?2 kommentarer på inlägget “Semester men ingen vila?”

  • Viola

    Verkligen ingen rast, ingen ro vännen… Men oj, vad nöjd du kommer att vara när du blir färdig! Här hemma har vi (äntligen) lyckats måla kök och hall i er favvofärg 😉

    2011-07-28 kl 11:08
  • Monica

    Elinor kommer hem och lovprisar din underbara inredningssmak och vill genast börja måla om sitt rum… Tack för den! Fast hon kom på att du inte hunnit lära henne att måla… Jag är lite mer relaxed vad gäller målning, tänker INTE plocka ner några lister!!

    2011-07-28 kl 17:44

Kommentera