Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Serenaden om den trötta mamman med de tjuriga barnen

2011-08-03 @ 08:32

i love my

Phu det känns som om jag aldrig hittar tiden eller orken att blogga nu för tiden. Ska jag inte renovera så har jag tusen andra saker som ska göras, eller så vill småbarnen ut och de stora vill inte hjälpa till att passa…  Jag har noll ork eller motivation att gå och träna och jag är sååååå trött på att tjata på alla jämnt för att få minsta sak gjord…  Jag är trött på att renovera själv utan minsta inslag av frivillig hjälp, jag är trött för att jag inte får sova för att de små gråter och tar över hela min säng… Jag är trött på att mötas av sura miner och otacksamhet fast vederbörande får vara uppe hur länge de vill och sover till över 12 nästan varje dag… Jag är trött på att de flesta aldrig verkar vara nöjda med något jag gör hur mycket jag än försöker. Jag är trött på trots, trött på gnäll, trött på tjat (TJAT TJAT TJAT!!!!!), trött på tjurande, käftande, trött på suckande, trött på sura blickar och mumlande. TRÖTT TRÖTT TRÖTT!!!!

moodyEn kommentar på inlägget “Serenaden om den trötta mamman med de tjuriga barnen”

  • Viola

    Hjärtat, vet inte vad jag ska säga… Många tusen kramar och jag tänker på dig!

    2011-08-03 kl 13:50

Kommentera