Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Slow cooker FTW

2012-07-23 @ 14:37

Note to self… Åk inte och shoppa efter många saker med 3 barn under 5! De springer överallt och tillslut skriker dem och du vill bara springa till skogs, hyperventilerande i en pappåse!

Har varit på superrea på Team sportia och Intersport och köpt vindbyxor till de små i typ tusen olika storlekar, gummistövlar till Elvina, lite andra kläder i en annan butik och sen ett impulsköp på en Crock Pot slow cooker att laga mat i. Vi köpte den största på 5,7 liter och den kostade 1795kr. Så sjukt gott att laga i och ÄNTLIGEN finns dem i sverige! Det fanns sådana i Usa och Canada när vi bodde där men de går ju inte att använda här. Men nu ska det bli laga av! :)

Man kan lägga i alla ingredienser på morgonen, ställa in tiden eller timern, gå till jobbet och kom hem till en färdig middag. Långsamt lagat blir ju godast och gissa om jag är sugen på att prova den! Det blir premiärkok på onsdag tror jag för i morgon ska vi nog inte äta hemma eftersom vi ska till Luleå och lämna Antonia och Anil på flygplatsen. De flyger till England för att hälsa på sin mamma i några veckor.

655-Crock-pot_748923cKommentera