Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Spinn me Jabba!

2012-03-20 @ 15:59

I kväll ska jag få ett välförtjänt break från magsjukor och annat stress. Jag ska äntligen till gymmet med min granne och köra spinning ikväll för första gången på flera månader. Har ju haft problem med rygg och annat och därför frusit mitt kort men nu är det ofruset för min rygg är mycket bättre eftre sjukskrivningen och jag är så taggad! Blir nog bra att få upp flåset utan att riskera att halka och slå ihjäl mig! Sen kan det ju inte skada att bränna lite kalorier heller så här i slutspurten så man slipper se ut som Jabba the Hutt när man föder! Man kan ju försöka i alla fall… 😉

How I feel when pregnant….

jabba

Kan Nicole spinna när hon är gravid så kan jag! Dock är jag nog typ en evighet mer gravid än hon är på denna bilden… I mina drömmar ser jag ut så här… men den övre bilder stämmer nog mer överens med verkligheten är jag rädd!  Haha!

nicoleKommentera