Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Testa dig själv

2012-11-28 @ 21:38

Testa dig själv om du lider av………………Julmani! Jag har märkt att jag är lite mer besatt av juldekorationer och sånt än de flesta jag känner så jag satte ihop ett litet test så du kan se hur du skiljer en vanligt Svensson firare från en riktig Juloholic.

Svensson: Less is more, lite mer på julen kanske. Juloholic: More is more and then some more. 

Svensson: Julpynt upp TIDIGAST 1 advent och granen kanske en vecka innan jul. Juloholic: Julpynt uppe SENAST en vecka innan första advent och det inkluderar även en av granarna, för jo, de har flera. 

Svensson: Associerar siffran 365 med antalet dagar på året. Juloholic: 365- minsta antalet julgranskulor i hemmet.

Svensson: Associerar siffran 52 med antalet veckor på året. Juloholic: Minsta antalet jul ljus i huset.

Svensson: Thomas Edison, uppfinnare av telefonen och glödlampan. Juloholic: Mannen som möjliggjorde elektriska julgransljus. Han borde ha minst en egen flaggdag!

Svensson: Förlängningssladd med flera uttag- något som gör att man kan koppla in sina prylar lite var stans. Juloholic: Har ni också gått på den myten? Förlägningssladden uppfanns ENBART för att mans ska kunna koppla in flera ljusslingor i samma gran! Hur svårt kan det vara att förstå?

Svensson: Ställer julgranen där den får plats. Juloholic: Planerar hela sitt möblemang runt var julgranens ska stå. 

Svensson: Köper lite pynt när det behövs. Juloholic: Köper minst två kassar med nytt pynt varje år, det är minst lika viktigt som julklappar!

Svensson: Antal advenssjulstakar 1-2. Juloholic: 1-2 i varje rum. 

Svensson: Drömde som barn mardrömmar om vildvittror, troll och spöken. Juloholic; Drömde som barn om Grinchen som stal julen. 

Svensson: Månaden Juli- sommar, semester och bad. Juloholic: Månaden Juli, startskottet för julplaneringen och senaste månaden att börja köpa klappar. 

 

Någon mer än jag som känner igen mig i de flesta av de röda kommentarerna? Fortsättning följer….Kommentera