Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

The early bird catches the worm…

2011-07-19 @ 07:44

I dag vaknade Elvina 04.00 och jag tog in henne i vår säng. Hon somnade om snabbt men jag kunde inte det… sist jag kollade på kl var den 05.03… Kl 05.32 kom Gabriel in med kläderna i högsta hugg och ville klä på sig. Det var bara att masa sig upp, klä på honom och parkera honom framför Nick Jr och lägga sig bredvid och dåsa. Man vill bara inte vara uppe så tidigt! Så nu sitter jag här med två barn som äter frukost och jag känner som om någon kört med en elvisp i huvudet på mig och längtar till min massage/akupunktur senare på förmiddagen. Varför vaknar barn så tidigt?

The Early Bird Catches The Worm finns det ett uttryck som heter… Jag är skeptisk till det idag…

early_bird
Kommentera