Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vasaloppet

2012-03-20 @ 07:48

Idag är det dags för lilla Vasaloppet på Gabriels förskola och jag hade gärna kommit och tittat, men eftersom Elvina varit dålig så vill jag inte ha ute henne mer än nödvändigt och fram och tillbaka från förskolan två gånger får räcka för henne idag. Tror inte att det kommer vara så många föräldrar där eftersom det bara är barn födda 08 och 09 som måste ha hjälp av sina föräldrar på plats. Hoppas det går bra och att han har kul med sina kompisar i alla fall. Solen skiner och det ska bli 3 plusgrader så det blir ganska lagom. Känns lustigt för en skåning som jag att mina barn lär sig åka skidor redan vid 5 års ålder och det verkar helt naturligt. När jag var liten fick man vara glad om man fick åka pulka en gång per vinter! Elvina verkar vara piggare idag och har lyckats få i sig lite pannkaka och näringsdryck till frukost och än så länge ligger det kvar i magen så hon kanske äntligen är på bättringsvägen.

Jag vaknade vid 3.30 i natt och kunde inte somna om… vid 4 kom Gabirel och Elvina in och la sig hos mig och då kunde jag inte heller somna om så jag låg och glodde och såg hur det blev ljusare och ljusare… Måste somnar strax innan 5 och sen vid 6.30 ville de små gå upp och då är det bara att pallra sig upp! Men solen skiner och det är ljust så det gör ingenting :)

På med solbrillorna och ut i solen!

vasaloppetLogoKommentera