Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Veckan börjar bra

2013-03-11 @ 14:36

Äntligen måndag! Jag älskar måndagar! Nyss hemkommen från gymmet och redan på väg ut därifrån började jag misstänka att jag kommer ha vissa gå, sitta, ställa mig problem i morgon. Sweet! Tog en promenad dit i full mundering och packning och det blev en bra uppvärmning. Sen blev det 30 min intervaller på bandet (- 400kcal)  innan jag träffade tränaren som hjälpte mig lägga upp ett bra program och jag fick med mig några nya övningar jag inte provat innan. Ska bli kul att köra igenom hela programmet under veckan som kommer. I morgon blir det promenad med barnvagnen som vanligt och sen gymmet igen på onsdag. Känns bra att få köra slut på kroppen istället för huvudet som omväxling! Känner mig väldigt pigg idag och jag antar att det beror på att jag gick och la mig kl 19.45 igår. Som en gammal tant! Haha!

Nu ska jag snart duscha och sen ska jag göra lite nytta här hemma och flytta garderober. Fredrik är ledig så då hinner jag med lite mer än vanligt på dagen.Kommentera