Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vilda drömmar!

2013-03-12 @ 07:54

Jag kan ju säga så här, att min rumpa gör sig påmind genom att ha en sjuhelsikes träningsvärk! Klockan är ännu inte åtta med vi är alla uppe, påklädda och färdigätna, G&&E leker för fullt och Noah har redan hunnit krypa för fort och landat på näsan. Effektiva är vi här!

Snart är det dags för förskola för G&E och långprommis för mig och Noah som ska ut och rasta fläsket. Det ska ju göras det med, och vädret är strålande fint och säkert svinkallt, men klär man sig bra så stör det inge vidare. Är det varmare än -12 grader ute är det ju inget snack om att vi ska ut. Är det däremot blåsigt så kan det vara läge att överväga att vara hemma för det gör att det känns som -25!!! Huga!

I går somnade jag vid 20.30 och sov till 06 förutom en matning och bytning vid 3.3o. Sov många timmar men drömde helt galna saker och undrar varför just jag drömmer och kommer ihåg en massa galenskaper. Jag fick bevittna min egen lobotomi och det var inte kul att vänta på att få bli sövd och sen förstörd! Sen hade vi en enorm krokodil på rymmen i huset och jag räddade Gabriel. Sedan drömde jag att jag skulle övningsköra men jag kunde inte se något och den jag körde med bara sa att det är klart du ser, men jag såg ingenting. Läskigt värre! Undrar om min hjärna håller på att få overload!Kommentera