Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

What doesent kill you…

2011-04-20 @ 06:30

I dag tog det verkligen emot att stiga upp och ut och intervall jogga… Vi hade tittat på Prince of Persia och för ovanlighetens skull somnade jag inte mitt i filmen vilket resulterade i att jag inte somnade förrens halv ett… suck! Not good eftersom jag vanligvis somnar vid 21.30-22.00… Men väl uppe och ute så är det ganska okej. Kämpade som ett djur och det var TUNGT idag! Benen kändes som bly eftersom de fått rejält med stryk på gårdagens Pump pass… Lyckades slå min tid med 3 sekunder idag i alla fall. Men what doesent kill you makes you thinner.. Right?

I går köpte jag en liten cykel till Gabriel från vår ena granne och idag efter att jag varit hos barnmorskan och förhoppningsvis fått nåt smartare preventivmedel än p-piller (som är ganska värdelöst när man glömmer ta dem… ja jag ÄR så senil!!) så ska jag köpa stödhjul och hjälm och en flagga så han kan få börja lära sig cykla på sin ”coola cykel” som han kallade den när han fick se den. Gullunge!

Nej, nu ligger frukosten i magen och jag ska dammsuga (för första gången idag) duscha, klä på mig och sen ska jag förbereda för dagens äggfärgning med barnen. Yay! I morgon ska vi baka påskkakor så jag ska nog göra degen idag – men INTE ÄTA DEN!!!!

Pastel-Easter-CookiesKommentera