Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

25 %

Godmorgon!

Idag har jag gått 25% av graviditeten. Wow! Det känns lite overkligt.

Jag mår ok. Har fortfarande ett jobbigt illamående. Vissa dagar känns det lite lite bättre och då får jag i mig lite mer mat. Annars ligger jag mest i soffan/sängen och försöker undvika lukter.

Någon undrade hur det är med min Endometrios. Tyvärr har jag fått mer smärta igen. T ex kan jag inte sova på vänster sida igen för då får jag väldigt ont. Det hade försvunnit ett tag. Jag får väldigt ont när jag går. Svårt att säga om det är endon eller tidig foglossning. För foglossning har jag fått tidigt innan. Fast det kan ju ha varit endon som bråkade då också. Jag vet inte riktigt.

Tack för alla kommentarer om gravidkudden. Eftersom den verkar prassla mycket så är den inget för mig. För jag är extremt lättväckt. Jag sover redan med kuddar för det lättar min smärta lite. Tänkte att en stor fast kudde kunna hjälpa bättre. Jag avvaktar lite. Vet att det finns en som ska vara lite bättre.

Hoppas ni har haft en mysig påsk. Jag ska försöka komma ut lite idag. Solen skiner och det ger mig lite energi.

  

4 reaktioner på ”25 %

  1. Sy ett enkelt kuddfodral som får plats med 3-4 kuddar på längden. Funkar hur bra som helst och väldigt mycket billigare än att köpa en

  2. Glad påsk till dig! Tiden går snabbt och snart är det bf hoppas jag. Lycka till med allt! Kram

  3. Glad påsk! Försök komma ut och gå lite ( lättare sagt än gjort dock) 😉 kan ju lindra illamående och smärta lite. Varm vetekudde har du säkert redan. 25% ett delmål! Heja!

  4. Jag hade den här: http://www.barnparadiset.se/gravidkudde-amningskudde/1819-gravidkudde-gray-leaf.html Fantastisk! Nu när barnen är här använder vi den som extra barriär/babynest både här och där i soffan och sängen. Och att bara palla upp med när man själv vill sitta skönt. Och som amningskudde (har tvillingar så behövde en stor, hehe). Den är mjuk men fast och är gosig. Skönt att den liksom håller formen när man vill ha kudden kvar mellan låren hela natten. Man kan dessutom sova ”åt två håll” med den. Antingen ha ”långsidan” bakom ryggen som stöd eller krama om den. Och framförallt, med tanke på kommentarerna om NG Baby-kudden, så är den tyst, haha! Nog av hyllningskören… Men jag gillade den massor. Lycka till med allt nu och hoppas du får må bra i graviditeten!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *