Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

2:a steget

Nu har vi kommit till 2:a steget i adoptionen. Vi gjorde en anmälan den 26 augusti och igår den 2 september kom bekräftelsen på mail. Det tog en vecka för att få det. Så nu har vi fått vars ett ärendenummer. Känns lite konstigt samtidigt som det känns pirrigt. Tänk, vi står verkligen i kö.

Nästa steg blir inom några veckor. Då kommer de att skicka hem en pärm med en massa information. Ska bli väldigt roligt att läsa igenom.

Annars mår jag upp och ner som vanligt. Har blivit sjukskriven fram till operationen. Vi kom fram till att det var bäst så för alla parter. Det fungerar inte i mitt jobb att komma och gå med kort varsel. Det blir bara stressigt för oss alla. Så här ligger jag i sängen och orkar inte gå ut. Fast att solen skiner och jag hörde att det var varmt. Jag har tappat orken. Har haft för många dåliga dagar med ont på senaste tiden. Men imorgon ska jag försöka släpa mig ut.

4 veckor och 6 dagar till ERCPn.

Glöm inte att TÄVLA. :)

En reaktion på ”2:a steget

  1. Så spännande! Tror nog att du kommer kunna informationen i den pärmen i sömnen sen.

    Skönt att du slipper stressen med att inte veta om du klarar ditt jobb eller inte, och istället är sjukskriven fram tills operationen är gjord. Hoppas på att det blir lugnare dagar med så lite smärta som möjligt fram tills operationen nu.
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *