Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

4 dagar?

Jaha! Då var det söndag. Har ni gjort något roligt i helgen? Jag har mest jobbat. Har 8 timmar kvar av mitt 24-timmars pass. De är så dryga. Det värsta är att vi får väldigt dåligt betalt för att sova över. Jouren är på 6 timmar och då får vi runt 40:- i timmen. Såklart bättre än inget. Men om man hatar att sova på jobb samt har lite svårt för att sova så känns det tungt. I natt har jag sovit hyfsat bra. Har inte haft ont. Vaknade med ett ryck och trodde att jag försovit mig. Det var ljust ute. Nä just det. Idag gick vi över till vintertid. Vilket innebär att jag tjänat 40:- extra i natt. Whiiii!

Enligt min cykelapp så är det 4 dagar till BIM. Alltså 5 dagar till sprutstart. Oj vad nervös jag känner mig. Själva spruttiden som oftast är runt 9 dagar för mig går säkert fort. Jag kommer att vara ledig lite samt ha lite roliga saker att göra. Äggplock är inget jag oroar mig för direkt. Det har jag ju gjort 4 gånger redan. Värre är det med återföring och ruvningen. Rädslan för att där inte ska bli något ägg till mig samt rädslan för ett fett minus. Jag hoppas att jag och min livmoder är överens denna gång. Det ska bli ett barn, ett levande barn.

Hoppas söndagen går fort på jobb. Sen ska jag hälsa på Edda en sväng och tända ett ljus. Jag har inte varit hos henne på länge.

Ha en trevlig söndag!

6 reaktioner på ”4 dagar?

  1. Å vad spännande att det närmar sig så nu! Det kommer gå vägen nu, och du är en ninja – glöm aldrig det :-) Stor kram!

  2. Förstår vad du menar med nervositeten inför återföring och ruvning, jag känner precis likadant. Jag är på sprutdag 4 idag så vi är ganska synkade denna gång. Lycka till!

  3. Håller alla tummar att det går hela vägen den här gången. Kommer själv att börja någon vecka senare och har stora förhoppningar.
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *