Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

50%

Idag säger mina appar att jag gått halva tiden. De räknar att en graviditet är 280 dagar. Det är idag dag 140. Imorgon är det 20+0 så jag räknar egentligen det då. 

Men tänk ändå!!! Halva tiden!!! Det känns lite overkligt!!! :)

Jag har mått lite sådär till och från. I lördags morse fick jag en blödning igen. Bara sådär när jag kissade. Sen efteråt har jag haft väldigt ont i ryggslutet. Antar att det är livmodertappen. Så jag har väldigt svårt för att sitta, ligga på rygg och ligga på vänstra sidan. Jag har fått magkatarr igen. Min mage gillar inte ens alvedon, eller Paracetamol Alternova 1 g som jag tar. Har värsta uppstötningarna och halsbränna hela tiden. Mitt magmunsbråck börjar bråka mer och mer. Får nog börja äta Omeprazol igen. Men vill helst inte.

Hoppas ni får en fin nationaldag! Jag ska försöka komma ut lite i solen.

7 reaktioner på ”50%

 1. Hej Libra!
  Tack för ditt svar, har sen ägglossning nu hundra på att mensen kommer komma imorgon bitti. Så jag börjar nog med tabletterna imorn och försöker få tag på dem imorn igen för att boka om ultraljudet. Ja, typiskt att den alltid ska hålla på så här när det verkligen gäller. Men jag hoppas att det är den sista mensen nu på ett tag!! :)
  Tack för hjälpen!

 2. Annie: Vad tråkigt att ni också förlorat ett barn. :( Ett stort lycka till med FET. När det kommer rött och färskt blod så är mensen igång. Så typiskt att den ska bråka just nu. Har du tidig eller sen ägglossning? Har du tidig så hade jag börjat idag, annars väntat tills imorgon.

 3. Hej Libra!
  Vilken fin blogg du har. Grattis till graviditeten, det är ni verkligen värda efter allt ni varit med om! Jag och min kille förlorade vårt barn i ett sent missfall i januari i år efter ivf, så jag vet hur det är. Jag har en fråga till dig, vi ska göra vårt första fet nu i stimulerad cykel. Jag såg att du använt progynon en gång. Jag ska använda det nu det nu och ringde kliniken idag då jag trodde att jag fått mens. Men det visade sig att den inte dragit igång helt så den största floden kommer med största sannolikhet imorgon. Jag får inte tag på rmc nu och de sa att jag skulle börja med progynonen idag. Vet inte vad jag ska göra. Vad händer om man börjar en dag för tidigt? Har haft småblödningar i några dagar nu men tyckte att det var mer i morse. Har du någon koll på detta?

 4. Grattis till halva tiden!!! Gaviscon på flaska är mirakelmedicin mot halsbränna å sura uppstötningar under graviditet. Jag drack en flaska/ v under mina graviditeter.. Helt ofarligt och hjälper verkligen..

 5. Va häftigt att hälften av gjort, det är en milstolpe! Jag har 35% avklarat idag och det känns oxå otroligt! Bara att önska oss lycka till! Omeprazol är en helt ofarlig medicin som du kan ta under graviditeten! Jag har ätit Omeprazol 40mg i över 10år nu och det är ingen risk medicin. Kram på dig gumman
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *