Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

5+3

Godmorgon!

Jag är så extremt trött just nu så får inget gjort. Det enda jag gör är att äta, sova och titta på serier. 

  
I förrgår hade jag lite ångest för jag tyckte att symptomen hade minskat. Men sen igår så blev de starkare igen. De kommer ju och går så här tidigt.

Jag mår väldigt illa. Börjar bli osugen på mat. Men om jag väl äter något ordentligt så mår jag bättre. 

Ja: Vindruvor, kiwi, apelsin, äpple, lakrits, pasta

Nej: Komjölkprodukter, socker, ljust bröd

Någon undrade hur jag redan kan vara i vecka 6. Man räknar från senaste mensens första dag när man är gravid. Ägglossning/äggplock är 2+0. Så idag är det 5+3, vecka 6.

8 reaktioner på ”5+3

  1. Så glad jag är för din skull. Jag läste ofta dina texter när jag var ofrivilligt barnlös. Så fick jag ett infall nu att jag skulle titta in och vilken härlig läsning! Grattis till +

  2. Hej. Ville bara säga grattis :) Har följt dig länge och är själv i ivf-svängen! Om jag var du skulle jag dock inte stoppa i mig vindruvor men tanke på hur besprutade dem är :/ Lycka till! Kram!

  3. Vad härligt att höra ifrån dig. Tröttheten är så förlamande. Bara vila och njut. Så glad för din skull. Ta det bara lugnt och ät det du orkar. Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *