Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

5+6

Godmorgon!

I natt har jag varit uppe och kissat igen. Jag är nog bara extra orolig eftersom vi har gått igenom så mycket negativt. Det är väl inte så konstigt. Igår tyckte jag att jag var mindre trött och hungrig också. Tänk om man kunde sluta känna efter så mycket.

  
Nu har jag vetat om graviditeten i 1 vecka och 2 dagar så passade på att ta ett nytt test bara för att se. Det ser ju fint ut så nu kan jag nog vara lite lugnare.

Om 2 veckor är det ultraljud. 2 lååååånga veckor kommer det att bli. Jag ska ringa MVC denna veckan.

7 reaktioner på ”5+6

 1. Ser verkligen kanon bra ut Libra!! Å ja jag vet att det är så drygt att vänta på det där ultraljudet, tiden står liksom heeelt stilla =S
  Fyy för all analysering också som kommer på köpet.

  Fortsätter hålla mina tummar vännen! <3

  Kram B

 2. Wow vilket positivt test!! 😀 Råder dig till att sluta testa snart dock..Tillslut blir nämligen strecken svagare, utan att det betyder något…det skapar bara oro om de helt plötsligt blir svaga. Om du vill följa hcg kan du ju alltid ta blodprov. Om kliniken inte vill ordinera kan du ta själv via werlabs. Kolla deras hemsida för mer info.
  Så otroligt häftigt att du är gravid nu!!’ Galet spännande…va tror du själv, en eller två mirakel där inne? ❤️
  Kramar!

 3. Titta vilket fint test! :) Så spännande för er, fatta att det till och med kan vara 2!!! :) Nu är det er tur, äntligen! Kramar

 4. Nej verkligen inte konstigt efter allt ni varit igenom. Men varje dag som går nu är en dag närmre ulj! Och efter det tycker jag du ska unna dig lite fina preggokläder :-) Stor kram

 5. Har följt dig sen 2013, då jag satt som ”nygravid” efter 8 års ofrivillig barnlöshet med barn nr 2. Sökte för mkt på nätet och hamna på din historia.
  Jag håller tummar och tår för att det ska gå hela vägen för er nu! för nu är det verkligen er tur!!! <3<3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *