Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Abstinens

Jag har fått diarré. Kan det vara Enanton som gör det? När jag har diarré så hinner inte kroppen omvandla Oxikodon till morfin vilket innebär att jag får abstinens. Klurigt dilemma! Någon som har testat morfinplåster av något slag? Det hade kanske fungerat bättre för mig.

Nu blir det snart fredagspizza här. Vad äter ni för fredagsmys?

Det blir nog tyvärr en hemmakväll för mig. Mår inte på topp. Blir så ledsen. :(

7 reaktioner på ”Abstinens

  1. Sara: Jag ska maila dem och höra varför det blir så. Du får gärna maila mig istället om du vill. :)

  2. Ahh det bara försvinner. Orkar inte skriva om allt igen men inlägget hande mest bara om att det inte är en bekväm biverkning och att jag höll tummarna för att du slipper den :).

  3. Nu försvann halva kommentaren igen..
    Forts på förra;
    En tarm som inte har tarmrörelser är nog inget du vill ha

  4. Jag bajsar också extremt mycket utan behandling, vid mens uppåt 30 gånger om dagen. En tarm som inte rör sig vill du nog inte ha

  5. Sara: Jag har trappat upp tillfälligt igen eftersom jag blöder. Har märkt av det här med abstinensen tidigare också vid diarré. Det låter bra om tarmarna stannar. Jag har ofta diarré när jag inte går på morfin eftersom jag inte har någon gallblåsa. Hade varit toppen! :)

  6. Kan bero på nedtrappningen av morfinet. Jag får alltid diaree när jag trappar ner på det. Gnrh-analoger har ju i nyare forskning visat sig ha en förstoppade effekt, att tarmen förlorar sin rörelse och på så vis blir det svårt att bajsa. Mina tarmar mår alltid väldigt dåligt att gnrh-analoger och tarmrörelserna stannar i princip helt. Det kan ju finnas ex laktos eller något sådant i sprutan som gör att du reagerar nu. Men det finns tabletter på Apoteket som förhindrar diarré, köp det så blir tarmarna bra och då får du heller inte något abstinens. Lycka till!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *