Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ägglossning

Det är så konstigt det där med utslagen på ägglossningstesterna. Ofta brukar man kunna se en stegring. Men inte denna gången. Igår var det helt blankt. Idag fullt utslag. Lite märkligt!

Jag köper mina tester HÄR

I alla fall så har jag ägglossning i helgen och då kommer mensen antingen den 29 eller 30 oktober. På dag 2 börjar jag med sprutorna. Om det blir den 30 ska jag fråga om det är OK att börja på dag 3 istället för då slipper jag ta 2 sprutor på ett kvällspass jag har. Det räcker att vara nervös över en spruta då tycker jag.

Spännande!

Idag vaknade jag och kände mig glad. Det kändes skönt. Jag tror att det berodde på att jag inte hade ont. En skön känsla. Jag har haft lite småont även efter ERCPn och det har gjort mig ledsen. I någon dag har jag haft någon konstig kramp som jag inte förstått mig på. Igår kändes den lite mer och då kom jag på att det nog är ett minigallstensanfall. Alltså att det känns som det. Jag har ju inga stenar kvar nu. Krampen håller i sig i 2-3 sekunder kanske. Det känns som om någon slår en knytnäve i solar plexus ungefär. Sen försvinner det. En läskig känsla mer än att det hinner göra så ont. Jag skulle ringt kirurgen idag men kände mig bättre och tyckte det var onödigt.

Nu känner jag mig lite öm. Men det beror nog på att jag satt lite konstigt när jag var på en fika med fina E. En annan tjej som är mitt i kämpandet. Det känns alltid så bra att träffa henne. Så tack för idag. Hoppas vi ses snart igen.

Nu blir det snart fredagsmys med tacos och allt som hör till!

Trevlig helg till alla fina läsare! 💜

IMG_7460.JPG
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *