Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Åh nej!!!

Idag fick jag en större blödning. På cykeldag 24. Till det en megamigrän som är på gång samt endovärk. Nej nej nej! Jag vill inte. Det skulle ju inte bli så här nu. Fungerar inte Cerazette på mig? Jag kanske borde börja med Synarela istället då. Då vet jag att blödningen upphör i alla fall.

Jag mailade kliniken. Får se vad de säger.

Jag blir så trött och besviken. Fick ta 2 Eeze Neo för jag sitter på jobb. Migränen verkar bli riktigt jobbig. Får se om jag kan ta mig hem. Det får kanske bli taxi.

Så var det med det fredagsmyset. Bitter som bara den!!!

image

En reaktion på ”Åh nej!!!

  1. Usch vad trist, borde väl vara nog nu?!
    Cerazette gör ju tyvärr inte alla blödningsfria men man brukar rekommenderas använda dem i minst 3 månader innan kroppen ställt in sig. Dock vet jag inte hur det är när man har endometrios. Hoppas kliniken svarar snabbt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *