Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Aj min mage!

Precis som vid förra IVFen så får jag mer ont i magen de dagarna som jag tar extra Ovitrelle. Antar att jag blir lite smått överstimulerad. Men det var tydligen helt normalt. Det gör bara så ont i tarmarna. Det går knappt att äta och så fort jag rör på mig så gör det mer ont. Aj aj gnäll gnäll!

Nej jag ska inte gnälla. Bara dokumentera lite. Jag försöker dricka mycket vatten och äter potatisskruvar och lakrits.

Jag har för mig att jag fick vara sjukskriven under hela ruvningen förra gången. Får se hur jag mår efter helgen. Blir jag gravid så lär jag nog märka det för då kan det bli värre igen. Det har jag varit med om. Det gör ont!!!

Nu börjar jag bli nervös över morgondagen. Hur många embryon tror ni fortfarande lever? Jag har inte vågat ringa idag igen. Väntar spänt och nervöst på deras samtal imorgon förmiddag.

Kram ❤️

  

9 reaktioner på ”Aj min mage!

 1. Oj halva min kommentar försvann :-O jag föreslår att du testar den jag köpte om du har fortsatt problem! ;-P

 2. Jag köpte en burk med lakrits utan socker på systrarna greene häromdan, herregud vilken ränns**t det blev av det

 3. Sanna: Jag är personlig assistent. Stress ska tydligen inte påverka. Men tunga lyft är mindre bra. Har man mycket ont så bör man inte heller jobba utan ta det lugnt. Hör med läkaren! Tack! Kram

 4. Hej,

  Vad har du för yrke? funderar då du var sjukskriven?
  blir nyfiken då jag är nämligen lite nervös inför att jobba efter insättning, med stress, och just min diabetes.

  Får fråga i morgon på kliniken också :)

  Stort, stort lycka till i morgon!!

  Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *