Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Akupunktur7 & avslut

Jag kände mig mycket gladare igår eftersom jag hade mindre ont. Tyvärr höll det inte i sig. Jag vaknade med mer ont. Jag är väldigt säker på att det är tarmen som orsakar denna smärta. När den är fylld så gör det ont och när den är tom så känns det knappt. Jag skulle ju börja med Laxido dagligen men jag blev så dålig i magen av det. Kanske jag ska dricka halva glaset bara. Jag gör ett test.

Idag var det dags för akupunktur igen. Hon satte 6 nålar i ryggslutet och 4 på skinkorna. Det gjorde mest ont i ryggslutet som vanligt. Vi bestämde att detta fick bli den sista gången eftersom jag ska börja på Kvinnokliniken nästa vecka. Men jag var välkommen tillbaka.

Jag har alltid så svårt för att komma på vad man ska köpa till folk som fyller år. Som t ex min pappa. Men nu tror jag att jag har hittat den perfekt presenten. En godisbox. Det blir man väl glad av? Jag hade blivit det i alla fall. :)

 

Efter att jag hade ätit lite lunch så blev jag sådär tokigt trött igen. Jag vilade en stund. Sen vaknade jag av att migrän var på gång igen. Är det vanligt att få det veckan innan det är dags för en ny Enantonspruta? Har för mig det var så sist också. Imigran hjälpte bara lite denna gången också. Lyckades somna om en stund till men känner fortfarande av smärtan. Hatar det!!!

En reaktion på ”Akupunktur7 & avslut
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *