Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Alla helgons dag!

Idag har jag varit på kyrkogården hos Edda. Jag gillar egentligen inte att gå dit en sådan här dag. Där är så mycket folk. Men jag hade inte mått bra om jag struntat i det. Tyvärr fick jag åka dit själv för min man är iväg.

Jag köpte ett hjärta med en fin röd ros på. Där satte jag dit 2 fjärilar. Sen tände jag även ett ljus. Jag tyckte det blev fint och känner mig nöjd.

IMG_7537.JPG

Sen har jag varit på thaimassage. Det var härligt avslappnande. Men fy vad ont det gjorde. Helst på någon punkt i nacken. Hon märkte nog att jag var stel där. Sen tryckte hon mycket på bäckenet och runt svanskotan också. Det kändes skönt för jag hade lite mensvärk. Nu känns bäckenet lite lättare och inte så stelt.

Resten av dagen ska jag slappa till serier i soffan. Bara ta det lugnt och mysa.

5 1/2 timme till sprutstart!!!

2 reaktioner på ”Alla helgons dag!

  1. Ett riktigt fint hjärta till lilla Edda, och fjärilarna passade riktigt fint in med.

    Håller tummar och tår för att detta är försöket som resulterar i ett litet syskon åt Edda om drygt nio månader.

    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *