Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

2 reaktioner på ”Amningskudde

  1. Jag har en Boppy amningskudde. Är relativt nöjd. Skaffade den efter bebisen föddes så använde den inte under graviditeten, men tror att den hade kunnat vara bra då. Minus med den är att den sjunker ihop lite och jag får sitta med böjd rygg. Jag är 165 cm. Vår bebis vägde 2,5 kg vid födseln och gled av kudden första veckorna, mot min mage. Om jag hade valt om hade jag köpt Ergobabys Natural Curve.

  2. Jag hade en amningskudde användes max tre gånger tyvärr. Dock var den jättebra att ha sen när L började träna på att sitta själv. Jättebra stöd bakom ifall han skulle trilla. Så vill du ha en så tycker jag du ska köpa en för användningsområdet kan faktiskt vara ganska så långt. Superbra då ju om man kan använda den dels under graviditeten o sen amning o när barnet är litet! Stort lycka till
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *