Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Att bli sig själv!

Jag höjde ju min dos på östrogenplåstren i tisdags. Dessa är på 50 mg och de andra på 25 mg. Jag märker redan en stor skillnad. Humöret känns lite bättre och livsgnistan har kommit tillbaka lite. Jag känner mig lite lite mer som mig själv. Det är otroligt tungt att vara nedreglerad så här länge. Ni som gjort IVF med långa protokollet vet ju hur man mår av bara de få veckorna som man går på Synarela. Det är hemskt! Jag känner mig helt apatisk. 

Men idag verkar det vända lite. Jag blir bara lite orolig för att ägglossningen ska komma igång. För jag har känt lust och har ont över högra äggstocken. Det får ju inte hända. Den enda nackdelen än så länge är att jag har fått ledvärk. Det är tydligen en biverkning av östrogenet. Hoppas det försvinner snart.

Ursäkta om jag inte är så aktiv just nu. Jag försöker fokusera på julmys. Baka och pynta. Kanske jag lägger upp något recept om ni är intresserade.

Precis nu när jag satt och skrev så ringde FK. Hon verkade förstå mitt dilemma och skulle diskutera med en kollega hur vi ska göra. Det lutar väl åt arbetsträning men frågan är om det blir på mitt jobb eller ett annat. Hon skulle ringa tillbaka.

Härligt med fredag idag. Solen skiner och jag känner mig ganska glad faktiskt. Ska nog försöka komma ut i helgen och träffa lite vänner.

Kram på er! ❤️
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *