Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Barninredning

Ibland går jag och fantiserar om hur vårt barnrum skulle se ut. Många av oss har nog redan ett rum över i sitt hem som är tänkt till att bli ett framtida barnrum. Vad använder ni det rummet till idag? Vi har vårt rum till ett datorrum just nu.

Det är inte ofta som jag tillåter mig att fantisera om det där rummet. Men ibland händer det. Skulle det bli ett typiskt barnrum med tillhörande tapeter? Vilka möbler skulle vi ha? Vad skulle vi köpa för leksaker?

Jag är lite rädd för att jag kommer att skämma bort vårt framtida barn. Något som jag har varit helt emot tidigare. Men det är nog lätt att det blir så när man kämpat lite extra. Alla mina pengar skulle säkert gå till kläder, leksaker, skor, inredning m.m. Jag skulle inte längre prioritera mig själv längre.

Så ibland händer då det där som känns lite förbjudet. Att kika på barnsaker. Jag snubblade in på en hemsida som har lite roliga saker på barnrummet.se Jag som är lite av en sci-fi-nörd blev helt såld över en Star Wars-säng.

image

Kanske man bara borde ha ett helt galet Hello Kitty-rum?

image

Eller varför inte en lite annorlunda tapet med Marvel-motiv.

image

Vad har ni för drömmar om det där framtida barnrummet? Ni som redan har fått ert efterlängtade barn, hur ser ert barnrum ut? Jag tycker det är intressant. Det är roligt att få drömma lite.

2 reaktioner på ”Barninredning

  1. Guud va vi är lika Du och jag!! Jag tänker också sådär och drömmer mig bort =)
    Vårt barn kommer med säkerhet bli lite extra bortskämd, vilket jag egentligen är emot, men precis som Du skriver så blir det nog så att man köper lite extra saker till miraklet efter allt kämpande.

    Ha de gott! Kram fr B
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *