Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Barnlängtan

Jag hoppas att ni känner till Patientföreningen Barnlängtan. Där kan man få hjälp med frågor och funderingar kring ofrivillig barnlöshet. Det är några människor som jobbar med föreningen ideellt. Vill man bli medlem så kostar det 295:- om året. Jag är självklart medlem.

De har också en egen blogg. Följer ni den? Om ni inte gör det så måste ni börja göra det. För jag ska nämligen börja gästblogga där. Jag tänkte också lägga upp Månadens Blogg även där. Allt för att ge er bra bloggare mer uppmärksamhet. Så ge mig gärna tips på olika typer av bloggar som handlar om ofrivillig barnlöshet på ett eller annat sätt. Bloggen hittar ni här: foreningenbarnlangtan.blogspot.com

Är det något särskilt ni tycker är bra att ta upp i den bloggen? Jag har ju mest erfarenheter av vår resa. Vi lever i ett typiskt man och kvinna förhållande. Men hur är det om man t ex är singel eller homosexuell? Vilken hjälp finns att få då? Maila mig gärna och berätta hur er resa har sett/ser ut. Det tycker jag är viktigt att uppmärksamma. Även er som har gått vidare med adoption, surrogat etc. Tipsa mig gärna antingen här eller maila på librasivf(snabela)outlook.com.

Missa inte att ge förslag till Månadens Blogg. Den kommer jag att lägga upp både här och på Barnlängtans blogg.

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *