Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Barnmorskan!

Godmorgon!

Igår var vi hos barnmorskan igen. Vi pratade mycket om mina smärtor och blödningen jag fick i lördags. Samt att jag känner mig väldigt yr ibland. Alla värden såg bra ut. Blodvärdet låg på 124 nu och där ska jag försöka hålla det. Eftersom jag får så ont i magen av Duroferon så räcker det att jag tar det en gång i veckan och sen något mildare tillskott. Blutsaft är bra men det är så dyrt. Kanske Apotekets egna de andra dagarna? Någon som har ett tips?

Hon hade pratat med sin chef angående extra uppföljningar med ultraljud. Så de kom fram till att det bästa var att skicka en remiss till Specialistmödravård. Så där ska jag få gå efter sommaren. Det känns bra!!!

Sen fick vi lyssna på hjärtat igen. Det var en vild liten bebis där inne även idag. Sover han aldrig? Hi hi!

Hon trodde att mina smärtor mest beror på foglossning nu. Hon tyckte det lät som det. Så jag måste använda bältet hela tiden nu när jag ska gå samt tänka mig bättre för. Idag SKA jag ringa sjukgymnasten.

6 reaktioner på ”Barnmorskan!

  1. Om du har möjlighet att göra ett besök på Ullared så är blutsaft betydligt billigare där. Då kan du ju även passa på att handla andra bra att ha saker till din lille vilde :-)

  2. Min BM menade att Niferex är mildare mot magen än Duroferon. Har tagit Niferex i en vecka nu och inte märkt av något alls. Enda nackdelen är väl att Niferex är dubbelt så dyrt men det är ju bara en kort tid man äter det.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *