Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Barnvagn (16+6)

Nu har vi ju varit och kikat på barnvagnar igen och det är det enda som snurrar i mitt huvud. Ha ha! De där Teutonia är ju väldigt dyra. Kan väl gå på en 11 000:- med allt. Är det verkligen värt det? Eller ska man köpa en Brio Happy med vanliga hjul, kombi både sittdel och mjuklift för 5000:-? Ett erbjudande vi hittade. Det är ju så mycket mer man behöver. Svårt! Man behöver väl inte ha den bästa och lyxigaste. Eller ska man bara köpa en begagnad istället? Hittade en fin Teutonia för 3000:-. Snurrigt det här!!!

12 reaktioner på ”Barnvagn (16+6)

 1. pilla82: Ja det finns här. Tack för tipset. Ska kika på den även om jag inte gillar 3-hjulingar. :)

 2. Finns babyproffsen där du bor? Kolla isådana fall in deras egna märke Babytravel. Jag har en Babytravel Amsterdam (trehjuling) Har varit jättenöjd med den och ett stort pluss är att den har ett mycket bra pris!! Den är lätt och supersmidig. Jag tycker den är jättestabil och jag promenerar varje dag med en jättehund som kan göra lite tvära kast då och då;)

 3. Ja det verkar supersmidigt att kunna sätta på babyskyddet på chassit. Såg nu att det inte går på Brio Happy så den går kanske bort då. Fast då är frågan hur mycket vi kommer använda det så då vi inte har bilen utanför dörren. Får fundera. :)

 4. Sv: supernöjd med vagnen, lätt och smal vagn. Enda negativa enligt mig är varukorgen, lite liten och svåråtkomlig. Men jag har förvisso 1 miljon grejjer med mig:) köp en teutonia – du kommer inte bli besviken

 5. Begagnat är toppen men jag fick tillbaka på skatten så jag ville ”unna mig” att köpa en ny vagn. En smart grej om ni ska köpa babyskyddet oxå är att vissa babyskydd kan man klicka på barnvagnschassit. Så sover bebisen när ni åker i bilen så är det inget krångel att lyfta över i vagnen osv utan man lyfter dom sovandes i babyskyddet och vips så kan man promenera vidare med ”vagnen” När vi köpte så fanns adapter till typ alla babyskydd utom det vi hade, så det passade inte på vårt barnvagnschassit. Det finns så mycket roligt (och onödigt!) som man inte vet om. Det jag egentligen skulle komma till vad det gäller begagnat var att jag köpte en extravagn till stugan så jag slapp släpa vagnen emellan varje helg. Det är en gammal emmaljunga från typ 80-talet som jag köpte för 300 spänn och jag har verkligen älskat den! Skitbra. Så det finns förmodligen en fin begagnad till er oxå om ni orkar leta. Jag tyckte dock det var roligt att köpa nytt oxå när msn får välja färg och allt :)

 6. Kan varmt rekommendera Teutonia Fun om ni vill ha en smidig och lätt vagn! Är supernöjd med min:)
  Lycka till med vagnköpet!

 7. Nej det är verkligen inte värt så mycket pengar för en ny barnvagn. Begagnade är säkert lika bra. Men är lite rädd att de är smutsiga. Man vet inte vem som haft eller vad de gjort med de. Allt för bebisens skull. Sen måste den vara lätt och bra att köra vilket jag märkt att nya är bättre. Man kommer gå mycket med den och då ska det vara bra för både bebis och oss. :)

 8. Fördelen med en ny teutonia äratt andrshandsvärdet är bra;-) man måste hitta något positivt hi hi hi. Hade jag fått barn idag skulle jag köpt en donkey:-)

 9. Satsa på begagnat! Och lägg pengar på nytt babyskydd. Fattar inte folk som köper ny barnvagn och sen ett begagnat babyskydd, snacka om att strunta i ungen och bry sig om att se bra ut för andra. För med handen på hjärtat, tycker DU att det är värt 7000 kr att köpa nytt, för vems skull gör du det?

 10. Det är en väldig djungel de här med barnvagnar!

  Vi köpte faktiskt en Brio sing på köpbarnvagn.se då de hade ett erbjudande, ca 4500 för både ligg och sittdel. Kanon tyckte vi då de är så kort stund man använder en kombi vagn, när vår son var 10 mån köpte vi ändå en Emmaljunga sulky då den är så lätt och smidig.

  Begagnat är ju också ett bra alternativ, känns lite så där att lägga så många tusenlappar på en vagn! :-)

  Lycka till i letandet och med graviditeten :)

 11. mamamia: Klart! Man får ju ta tillfället. 😉 Tyvärr bor jag i Skåne så det blir lite långt. Tack ändå. Har du varit nöjd med vagnen? :)

 12. Jag vet inte vart du bor någonstans men jag har en teutonia fun -11 till salu. Sittdel + fashion ligginsats och tillbehör. Allt i svart, och i stockholmsområdet. Mycket bra skick då jag har 2 vagnar till.

  Haha fult av mig och lägga in en annons hos dig:) var bara tvungen..
  Ha det bra
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *