Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Bebisbubblan!

Hej från bebisbubblan!

Vi myser som bara den. Allt går jättebra och t om amningen går bättre och bättre. Eftersom han är lite liten så använder vi vårtnapp (låter äckligt) och det hjälper jättemycket.

Jag kommer snart att avsluta denna blogg med en förlossningsberättelse. För er som vill fortsätta följa oss så kommer jag att blogga på en annan portal. En blogg som jag redan har idag. Maila mig på [email protected] för att få tillgång till de lösenordsskyddade inläggen på denna blogg.

Alltså ni som redan har fått lösenordet till denna bloggen behöver inte maila igen. Jag gör ett lösenordsskyddat inlägg med den nya bloggadressen. :)

Tusen tack för alla kommentarer!!! De värmer!!! ❤️❤️❤️

20 reaktioner på ”Bebisbubblan!

 1. Jag har skickat ett mail om att jag gärna vill fortsätta följa dig och få tillgång till lösenordet.
  Mvh Tess

 2. Ett stort grattis till er! Så fantastiskt att ni också får uppleva den otroliga lyckan! Äntligen!

 3. Vårtnapp..ja du inget tjusigt ord direkt hihi =) Men bra att det finns olika hjälpmedel!
  Jag följer gärna din nya blogg..tror jag redan hittat dit hihihi 😉

  Ååå så sööööt lillebror är!! Välkommen till världen lille vän <3

  Kram till er från B

 4. Grattis till lilleman! Hoppas att hela familjen mår väl, jag antar att nu njuter för fulla muggar. Angående lösenordet, är det samma som tidigare eller kommer du skapa ytterligare ett nytt för att komma åt inlägget så man kan fortsätta följa sen? Hade gärna fortsatt följa er på er resa så därav frågan. Kram /J

 5. Åh, vilken härlig överraskning när man inte kikat in på ett tag! Så himla roligt! Varmt grattis till bebisen och det efterlängtade mödraskapet <3 Stor, stor kram

 6. Stort grattis till er och välkommen till världen lillebror ❤️ Har följt dig så länge och är så glad för att eran bebis äntligen är här! Har lösenordet och ser fram i mot att följa er vidare, stor kram ❤️

 7. Grattis! Jag har följt dig sedan innan jag ich min man började försöka få barn. Jag har hunnit få två småfisar under den här tiden. Det känns som ”The end of an era” nu när du fått din bebis, äntligen! Det är nästan lite tomt då din blogg är den enda jag läst under så lång tid och hållt tummar och tår för att det ska gå vägen. Så himla roligt att ni nåt erat mål! All lycka till er och en stor eloge till att ni inte gav upp!

 8. Stort grattis till er lilla pojke! Njut ordentligt i er lilla bubbla. Det har ni förtjänat. Jag ser framemot att följa dig och dun familj i din andra blogg.

 9. Underbart att allt går bra. Ser verkligen fram emot förlossningsberättelsen men även att få följa er vidare. Kommer definitivt maila dig. Kram och grattis igen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *