Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Besvären fortsätter

Jag har fortfarande ont i ändtarmen. Mensen börjar ta slut nu så funderar på om det kan vara något annat. Hemorrojder? Gör det sådär förbaskat ont? Där finns inga ytliga nämligen. Kanske jag fått någon inflammation. Jag testar en kur Xyloproct som är stolpiller med bedövande och kortison. Hjälper sådär. Det enda som hjälpte mot smärtan igår var 100 mg Diklofenak stolpiller. Men det vågar jag inte ta för ofta för min mage blir riktigt dålig av det.

Blir det inte bättre under dagen så ringer jag VC imorgon. Jag behöver något bättre smärtstillande. Samt kolla upp vad det är.

Det gör ont en bit in i ändtarmen. Det strålar ut mot vänster skinka där jag haft problem ett tag nu. Får ont ibland och lätt domningar om jag sover på vänster sida. Nu gör det konstant ont. Att göra nr 2 är en mardröm. Efteråt kan det lätta lite. Jag blöder efter varje gång också. En dag på jobb så drog det till i skinkan när jag skulle flytta ett bord. Då fick jag också en blödning. Jag måste kolla upp detta. Men det känns så pinsamt. För så här kan väl inte ett myom bete sig? Eller? Om det är endometrios så borde det väl kännas bättre snart. Eller? Är det hemorrojder så borde väl stolpillerna hjälpa. Blir väldigt orolig och framför allt trött på alla besvär med magen.

Berätta gärna om era erfarenheter!

5 reaktioner på ”Besvären fortsätter

 1. Hej! Jag hade ringt till en homopat tex, eller någon sån. Finns många olika som jobbar bättre med kroppen än läkare. Läkarvården idag är ju inte den bästa.
  Kinesiologitest Vet jag många som provat och fått veta tex att dom är gluten allergiker eller inte tål vissa saker osv. Fast detta visar att personen i fråga via tester på sjukvården inte är de.
  Och dessa personer har då slutat med saker och blivit bra.
  Kan va bra inför nästa försök!! Lycka till å krya på dig
  Kram

 2. Jag fick hemorrojder av graviditet och förlossning som jag inte har blivit av med. Mina besvär påminner inte alls om dina (det kanske kan te sig olika, ingen aning). Jag tycker absolut att du ska kolla upp det, försök strunta i att det känns pinsamt! Din bakdel är en kroppsdel som alla andra.
  Kram

 3. Jag kan inte känna igen varken mina besvär av myom eller hemorojder. Det senare kan vara klurigt och sitta en bit in i ändtarmen, men dina besvär låter lite märkliga. Nog bäst att en läkare kikar på dig snarast.
  Ta hand om dig!

 4. Låter inte bra, se till att de lyssnar och tar dig på allvar! Du måste kolla detta! Kramar

 5. Endometrios kan ha ganska individuella besvär men spontant tycker jag inte det låter som det. Oftast släpper besvären i tarmen när mensen börjar ta slut. Men jag tycker verkligen du borde be att få göra en koloskopi eller röntgen av tarmen. Det gjorde jag och då fick jag min endodiagnos… Kram på dig
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *