Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Blodprov +

Nu har jag äntligen ringt och fått svar på mitt blodprov. Är så trött och har så ont i ryggslutet. Känns inte helt bra.

Som jag anade hamnade jag i ett mellanvärde. Under 2 är minus. 50 är bra. Jag låg på 38 vilket väl är ganska högt ändå. Kikar man på en tabell som jag hittade är 48 som imorgon normalt. Blir väl att ta ett nytt test i helgen och se om det stegrar. Håll tummarna!!!

Vågar inte riktigt ta det lugnt och njuta ännu. Är så jobbigt då jag måste ta ledigt igen för att ta ett nytt blodprov nästa fredag. Hittade inga bra dagar då jag måste ta detta blodprov kl 7:30. Jag börjar 8 eller slutar 8. Ah! Sen ska man ju ringa också. Vill jag helst inte göra på jobb. Nog lättast om jag kan byta. De börjar väl undra.

Så länge jag inte blöder ska jag försöka känna mig lugn. Hur nu det ska gå till.

Tabell: http://www.wictoria.nu/gamalt/hcg.htm

5 reaktioner på ”Blodprov +

 1. ÅÅÅÅ…vad jag blir glad när jag läser om ditt/erat plus, håller verkligen tummarna att detta ska gå hela vägen. Förstår oron, hoppas den är obefogad.
  Kramar

 2. Nu blev ju jag gravid sängvägen och utan längre väntan än sju månader men jag hade ont i svank/ryggslut från start till mål… Förstår dun oro men smyg in glädje också. Du blir inte mer besviken OM värsta tänkbara skulle hända bara för att du är glad, besvikelsen är lika stor ändå! Att vara glad är bra för kroppen med 😉

  Du är gravid! :) Jag är glad och vet inte ens vem du är!! :)

 3. S: Tack! Hoppas det inte är kört för dig. Lite brunt och rosa kan man få ändå. Jag har haft massa brunt. Vissa blöder mycket men det går ändå bra.

  Vår klinik har valt att ta blodprov istället för att bara ge ett gravtest. Just i såna här lägen där man ligger lite lägre så kan de följa upp och se så det höjs som det ska. Nog mycket för att utesluta ett X.

  Mitt ryggslut värker också. Kanske kroppen som tror att det är mens på g men har blivit förvirrad. 😉

 4. hej! å grattis igen :) förstår att du är orolig, men bra att hcg var bra. Vet inte alls hur det går för mig.. skulle ha jobbat i dag, men sjukanmälde mig då jag såg att lutinusen var lite rosa i morse :( å sedan har de varit lite rosa/ röda streck i trosan ( ursäkta detaljerna ) undrar så om de är kört nu, eller om de kommer att av ta. Fick ont i svanken i går, så de är väl ett tecken för mens :(. Äggstockarna ömmar lite oxå.. guu denna väntan är olidlig. Hur kommer det sig att ni fick lämna blodprov? för de måste väl vara lite svårare att få göra de, är de eran historia?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *