Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Bloggtips?

Jag och min man har försökt bli med barn i 7 år nu i augusti. Det är lång tid. Nu är det bara 2 månader kvar tills bebisen tittar ut och det känns som att jag då vill avsluta kapitlet IVF och ofrivillig barnlöshet och istället fokusera på vårt nya liv med bebis. Inte så konstigt kanske? Så när lillebror har ploppat ut så kommer denna blogg att få vila. Det är en IVF-blogg med en massa tråkigheter. Så jag kommer istället att fortsätta blogga privat med en massa roligheter. Det låter väl som en bra plan? När det är dags så kommer jag att informera er om hur ni kommer åt den bloggen.

Redan nu letar jag efter gravid- och mammabloggar som inte enbart handlar om IVF och kämpandet. Det är roligt att läsa om andra som också är gravida eller precis har blivit mammor och fokusera på det istället. Mitt nya liv. Så är det någon som har tips på en intressant blogg? Kanske någon bloggare som följer mig? Kom gärna med tips!!! :)

7 reaktioner på ”Bloggtips?

  1. Hej! Jag har följt din blogg sedan jag hamnade i IVF svängen för cirka 2 år sedan. Jag lyckades bli gravid på mitt första försök och fick barn i mars iår. Jag skriver dock mycket om min viktresa då jag har ganska många kilon att gå ner inför kommande syskonförsök. Skriver även om livet som småbarnsförälder. Är inte super aktiv just nu men uppdaterar bloggen. Är (än så länge) anonym men funderar på att outa både mig och min familj i framtiden. Så min blogg är en IVF/familje/viktblogg kan man säga. Hoppas komma igång mer med den nu till hösten. Kram och lycka till!

  2. Jag tänker som du, så jag har startat en tvillingblogg. Jag tar visserligen upp IVF, eftersom jag känner att det är en del av mig/oss. Men det är inte fokus på IVF – utan på graviditeten och tankar kring den. Har bara gjort tre inlägg än så länge 😉
    Kram

  3. Min blogg handlar om allt som har med föräldrar och barn att göra, fråm de allra bästa stunderna till de allra jobbigaste så mig får du gärna kika in hos :)

    Kram!

  4. Åh ja följer detta vill också hitta bloggar med bf snart, har letat flera gånger men inte hittat nåt. Jag har bf 19/10 :)

  5. Jag har följt din resa, inte sen start, men ett par år i alla fall. Vi försökte bli gravida samtidigt och jag fick mitt plus lite tidigare än dig så är beräknad nu 1 september så det kan verkligen hända vilken dag som helst nu. :) Bloggar om min graviditet och kommer självklart fortsätta även när bebisen är född. ^^
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *