Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Cyber Monday

Hej!

Hur mår ni idag? Jag mår ganska ok. Har lite kroppsvärk bara. Vet inte om det är Enanton som gör det eller vad. Vissa dagar känner jag mig extremt stel i hela kroppen.

Idag tänkte jag visa er lite butiker som har Cyber Monday. Dvs där rabatten har fortsatt sedan Black Friday. Tycker ni sådana här inlägg är roliga också eller är det bara tråkigt? Jag tycker det är lite kul för det har hjälpt mig otroligt mycket i julshoppandet. Jag kommer att göra ett inlägg med vad jag har fyndat senare.

Puh! Det tog tid att göra den här listan. Hoppas ni hittar något fint. Nu ska jag gå igenom alla och se om jag hittar något fint. Jag är lite sugen på en fin klänning till nyår. Det borde man kunna fynda här.

Jag får väl ansöka om ett lån på Frogtail. Tar ni lån ibland? Jag försöker hålla mig ifrån det. Det enda vi har tagit på avbetalning är en resa och vår lyxiga säng. Men det är ju bra att det finns. Helst nu i juletider. Min plånbok börjar redan bli tom.

Kram! <3

 

3 reaktioner på ”Cyber Monday

 1. Vad du än gör, ta inte lån! Har du aldrig tittat på ”Lyxfällan”? Vinklad verklighet, javisst, men att ta (blanco)lån för ren konsumtion är fullkomligt vansinnigt. Skit i julklappar och ny klänning till nyår. Det kommer andra tider. Att hamna i skuldfällan är ett träsk.

  Jag är själv skuldfri vad gäller studielånet, men har lån på mitt hus, men det är lån med OK ränta eftersom huset är säkerhet.

  Låna inte!!!!!!!

 2. Lån är inte kul..men jag har studielån som ska betalas tillbaka bara jag blir klar med studierna och får ett jobb. Inga fler lån än så, än så länge.
  Nästa lån vi tar jag och maken blir nog för en ny äggdonationsbehandling..för vi måste bara fortsätta kämpa, kan inte vara slut här och nu! Vi vägrar ge upp!

  Hoppas Du fick tag i en fin klänning =)

  Kram fr B
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *